Europska unija. Zajedno do fondova EU.

Vijesti

18.6.2014 |

Meneghetti otvorio novu kušaonu vina

Na Stanciji Meneghetti u prisustvu brojnih partnera, predstavnika medija i prijatelja svečano je otvoren novi Tasting Room vinarije Meneghetti, a predstavljena su i vina iz nove berbe iz 2013. Smješten unutar same vinarije, ovaj prostor je zamišljen kao mjesto gdje gosti mogu kušati i kupiti vina, dobiti sve potrebne informacije kao i razgledati vinograde i vinski podrum uz stručno vodstvo. Nastavljajući tradiciju Stancije Meneghetti, objekt odnedavno posluje kao luksuzni wine hotel sa 4 sobe pružajući gostima privatnost, luksuz i vrhunsku uslugu. U sklopu hotela nalazi se i restoran Meneghetti, otvoren i za van-hotelske goste, temeljen na lokalnim namirnicama i suvremenim tehnikama pripreme. Hotel je od prošle godine primljen i u članstvo ekskluzivnog svjetskog lanca malih hotela i restorana Relais&Chateaux.

Čovjek koji stoji iza uspjeha brenda Meneghetti, Miroslav Plišo ovom je prilikom naglasio da ga posebno veseli što gostima osim luksuznog smještaja i vrhunske hrane napokon mogu ponuditi i potpuni doživljaj radne vinarije s adekvatnim prostorom za kušanje vina i prihvat gostiju.

Kao kuriozitet, po prvi puta otvoreno je i vino Meneghetti Crveno u boci od 15 L . Radi se o najvećem formatu koji se puni u Meneghetti podrumu a godišnje se napuni svega po 12 boca.