Europska unija. Zajedno do fondova EU.

Vijesti

05.6.2017 |

Na večeri u zagrebačkom restoranu Apetit City predstavljene nove berbe Meneghetti vina kao uvod u festival pjenušavih vina Zagreb Bubbles

U zagrebačkom restoranu Apetit City u sklopu pozivne večere za partnere, medije i prijatelje održane povodom skorog početka restoranskog festivala ZG Wine & Food te međunarodnog festivala pjenušavih vina Zagreb Bubbles predstavljene su i nove berbe Meneghetti vina– Meneghetti Classic 2014, Meneghetti Malvazija 2016, Kuća Glavić Malvasija dubrovačka 2016 kao i flagship etiketa vinarije Meneghetti Red 2011. Goran Hanžek, partner u tvrtki Meneghetti, ovom je prilikom izjavio da ga posebno veseli što na tržište napokon izlazi sa novim godištem vina Meneghetti Red, kupaže merlota, cabernet sauvignona i caberet franca proizvedenim pod vodstvom glavnog enologa Meneghetti vina Waltera Filiputtija, i to iz iznimne berbe 2011. koja se u toj regiji smatra ponajboljom u ovom desetljeću. Hanžek je goste podsjetio i na to da je Meneghetti prošle godine nakon velikog projekta proširenja doživio značajni upgrade, tako da ova vinska destinacija sada u svom sastavu ima čak 25 luksuznih smještajnih jedinica, restoran Meneghetti sa 70 sjedećih mjesta kao i novi Energy Clinic Spa Centar .Restoran Meneghetti, predvođen glavnim chefovima Danijelom Pifar i Bijanom Vukovićem, dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, od kojih ističemo 15 bodova i dvije kape u jednom od najznačajnijih gastronomskih vodiča Gault & Millau, nedavno uvrštenje u Michelinov vodič kao i izbor u 1000 najboljih restorana svijeta prema izboru La Liste.Kao posljednji novitet za početak srpnja najavljeno je i otvaranje Meneghetti Beach bara i privatne plaže koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.