Europska unija. Zajedno do fondova EU.

Meni

HLADNA PREDJELA

ŠKAMPI

Sirovi repovi kvarnerskih škampa marinirani u bijeloj buzari, aromatizirani algama u prahu, servirani na ledenom morskom kamenu

MILLEFOGLIE OD DIMLJENOG ROŠPA

Grdobina dimljena na ružmarinu s koricama sušenog krumpira i svježom salatom
začinjenom pjenom od mladog češnjaka

KAMENICE

Obarene kamenice na kremi od livadskih trava

MENEGHETTI MESNI TARTAR

Tartar od goveđeg filea s aromatičnim travama i pikantnim začinima uz dodatak
Meneghetti kreme od maslinova ulja

PÂTÉ

Hladni namaz od goveđih obraza s kristalima aromatizirane soli


TOPLA PREDJELA

ISTARSKA PROŽGANA JUHA

Svježi žumanjak na konfituri od luka preliven gustom goveđom juhom

CRNO-BIJELA JUHA

Hladni crni brudet od sipe poslužen s toplom vellutatom od krumpira

JASTOG ILI HLAP

Jadranski jastog ili hlap na razne načine, po želji gosta

KUŠINIĆI

Frigano tijesto punjeno kremom od goveđih obraza, consommé od povrća

TORTELLONI

Domaći tortelloni punjeni srdelama i mediteranskim travama na kremi od mladog motra

TAGLIATELLE

Domaće tagliatelle s aromatičnom ljubičastom kapulom i mrkvom uz
dodatak pečene istarske pancete

ORZOTO

Ječam s divljim koromačem i svježom kravljom skutom


GLAVNA JELA

JADRANSKA RIBA, ULOV DANA

Svježa jadranska bijela riba pripremljena na razne načine, po želji gosta

TRLJE NA PADELI

Jadranska trlja pečena s listićima kruha na posteljici od sezonskog povrća

FILET ROMBA

Filet romba s aromatiziranom kremom od rukole, pohane polpetice od tikvica

AROMATIZIRANA TUNA

Odrezak jadranske tune mariniran u aromatičnim travama poslužen s koromačem i korabicom

GOVEĐI OBRAZI

Goveđi obrazi kuhani šest sati u vlastitom soku, s ploškama krumpira i aromatiziranim mediteranskim biljem

KOLJENICA NA STARINSKI

Teleća koljenica kuhana dugom koturom u vlastitom soku, s polentom

FIORENTINA

T-bone steak od hrvatskog goveda iz ekološkog uzgoja, odležan 60 dana, sa zapečenom buratom

MENEGHETTI STEAK

File od hrvatskog goveda iz ekološkog uzgoja mariniran 48 sati u mješavini začinskih trava i dimljen na grančicama ružmarina, poslužen s grilanom endivijom


DESERTI

ČOKOLADNA IGRA

Sladoled od vanilije s Meneghetti maslinovim uljem i krupnom soli, preliven kremom od crne čokolade s peperoncinom

LABINJONSKI KRAFI

Slatki ravioli punjeni polutvrdim kravljim sirom, istarskom skutom i grožđicama, kuhani u narančinu soku i posluženi s prepečenim krušnim mrvicama

ČOKOLADNI QUENELLE

Čokoladni mousse aromatiziran sečuanskim paprom i limetom na posteljici od pečenih lješnjaka karameliziranih u soku od naranče, s confitom od kumquata i dodatkom maslinova ulja

KOLAČ OD MRKVE

Kolač od mrkve i svježeg sira

NOUGAT

Domaći sladoled od čokolade i pečenih lješnjaka s pjenom od vanilije

SELEKCIJA MENEGHETTI PRALINA

Pralina od bijele čokolade s Meneghetti – Kuća Glavić dubrovačkom malvasijom, pralina sa smokvom i Meneghetti brandyjem, pralina s Meneghetti merlotom, pralina s Meneghetti istarskom bjelicom, pralina s Meneghetti leccinom i ninskim cvijetom soli