Restoran Meneghetti

Restoran Meneghetti otvoren je svaki dan za ručak i večeru. Moderno interpretirana kuhinja bazirana na lokalnim namirnicama u izvedbi naših chefova Danijele Pifar i Bojana Vukovića pobrinut će se da sa sobom ponesete najljepše uspomene na visoku istarsku gastronomiju. Ovaj kuharski duo dugi niz godina zajedničkim snagama promišlja, rekonstruira i eksperimentira s provjerenim istarskim receptima, vodeći nas u nove kulinarske pustolovine. Njihova kuhinja neusporediv je doživljaj, sinergija prirode i čistog nadahnuća. Naši chefovi poznaju Istru, magiju njezinih plodova i beskraj njezinih mogućnosti, te slobodno maštaju najekskluzivnije gastronomske kreacije. Naravno, da bi doživljaj bio potpun, uz svako jelo pažljivo su sljubljena vrhunska vina i maslinova ulja Meneghetti, koja se prozivode na samom imanju. Restoran Meneghetti dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, od kojih ističemo 15 bodova i dvije kape u jednom od najznačajnijih gastronomskih vodiča, Gault & Millau, te nedavno uvrštenje među 1000 najboljih restorana svijeta prema izboru La Liste.
REZERVACIJE