Kontakt

Istaknite se i impresionirajte

Wedding Flower bouquet

San koji se ostvaruje

Dan koji će ostati zapamćen cijeloga života i događaj koji ćete prepričavati vašim unucima - to je san gotovo svake mladenke. Dan kada je luksuz obveza koju jednostavno ne treba izbjeći, može postati još savršeniji - kada se događa na savršenom mjestu. Na vama je da uživate u svom posebnom danu, mi vodimo brigu o svemu, do najfinijih detalja. Naš tim stoji vam na usluzi, a svaka vaša želja ostvariva je i biti će uslišana, pretvarajući vaš dan vjenčanja u čarobnu bajku.

Rezervirajte termin

Posebno mjesto - za posebne ljude

Izuzetna predanost zaslužuje izuzetnu nagradu. Veliki brandovi i vrhunski proizvodi zaslužuju izvrsno mjesto za svoje predstavljanje. Otvoreni smo za sve vaše ideje kako bi kreirali savršeni poslovni događaj. Nudimo vam zakup cijelog imanja sa svim njegovim sadržajima i stojimo na usluzi sa svojim osobljem. Neka se vaš događaj istakne. Pokažite snagu i kvalitetu svog branda kroz event kojeg će vaši uzvanici dugo pamtiti.

Picnic

Održite svoj event u Meneghetti Wine hotelu

Rezervirajte termin
Golf Sauna

Vanserijska lokacija za odabrane aktivnosti

Meneghetti Wine hotel nudi blizinu brojnih lokacija idealnih za rekreacijske aktivnosti kao što su pješačenje, vožnja biciklom ili sportovi na vodi. Ako ste pasionirani golfer, najbliži golf teren s 18 rupa nalazi se u prekrasnom nacionalnom parku Brijuni, do kojeg se dolazi kratkom vožnjom brodom iz obližnjeg ribarskog mjesta Fažana. Ako ipak više volite razgledavanje znamenitosti u kombinaciji s laganom šetnjom, gradovi Pula, Rovinj, Poreč, Umag i mnogi drugi ispunjeni kulturnom baštinom, udaljeni su samo tridesetak minuta vožnje. Lijepi srednjovjekovni gradić Bale / Valle udaljen je svega 8 km.

Rezervirajte boravak u hotelu Meneghetti!