Kontakt

Villas

Villas Villas


Savršene za obiteljski odmor, naše vrhunski opremljene ville unutar svojih 225 m2 nude tri spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s izlazom na terasu s privatnim bazenom. Naša arhitektura i dizajn svoje temelje imaju u izrazito lokalnom, tradicionalnom mediteranskom stilu i materijalima, kombiniranim s modernim pristupom, obogaćenim recentnim znanjima i tehnologijom, u skladu sa zahtjevima suvremenog gosta.

Villa sa privatnim bazenom

  • 3 odvojene spavaće sobe, 3 kauča
  • Dnevni boravak, stol za objed
  • Površina: 225 m2
  • Privatni bazen
  • 2 terase i 2 vrta s vrtnim namještajem
  • Bežični Internet (WiFi) – TV – Telefon
  • Klimatizacija – grijanje – Minibar – Sef
  • Pogled na vinograd

od 244 € / noć

Rezerviraj

Pogledaj galeriju

Meneghetti Villa

Opustite tijelo.
Odmorite um

Oaza mira Meneghetti Wine hotela poziva na opuštanje tijela i uma. Iako izdvojenost imanja sama po sebi doprinosi kidanju svih veza sa stresnim svakodnevnim životom, za apsolutno opuštanje preporučamo naš Energy Clinic Spa Center. U ponudi su raznovrsne masaže i tretmani tijela, a na raspolaganju je sauna, zatvoreni bazen i dva otvorena bazena sa sunčalištima. U ljetnoj sezoni uživajte u kupanju u Jadranskom moru i gutljaju ekskluzivnog koktela kreiranog baš za tu priliku, na predivnoj plaži koja se nalazi nedaleko od imanja.

Indoor swimming pool Sauna
Outdoor pool Outdoor pool

Prigrlite prirodu. Uživajte u krajoliku


Provedite topli smiraj ljetnog dana uz bazen, uživajte u čaši vrhunskog Meneghetti vina, prepustite se lakoći užitka. Brojne vanjske terase i diskretne zone za opuštanje raštrkane po imanju, idealna su mjesta za nezaboravne trenutke u intimi, okruženi opuštajućom prirodom i zamamnim mirisima.

Priroda na imanju i oko Meneghetti Wine Hotela, daje vam mogućnost neopterećenog uživanja u slobodnom vremenu. Zaboravite misli da nešto morate i dopustite da vas preuzme dokolica. Dopustite da polako iščeznu umjetne potrebe i naučeni imperativi. Tada ćete osjetiti blago, tiho ali iskonsko zadovoljstvo u jednostavnim stvarima; u prirodi. Šumi. Nebu, vjetru, pticama, mirisima. U okusima. Pogledu na stablo. Neobičnom kamenu. Otkriti ćete u sebi duh djeteta koji se divi svijetu oko sebe i leži u svakome od nas, duboko zatrpan pod teretom koji su nanijele godine bjesomučnih aktivnosti, rada, briga, stresa, loših navika. Imanje i okolica isprepleteni su pješačkim i biciklističkim stazama, puteljcima i šumskim prečacima. Gdje god usmjerite svoj korak u istraživanju krajolika, budite spremni upiti svu ljepotu netaknute mediteranske prirode - zadovoljstvo zajamčeno!

Ako planirate posjet ili odmor u rujnu ili listopadu, ne propustite berbu grožđa ili maslina! Doživite plodove prirode u njihovoj najboljoj verziji, steknite nevjerojatno novo iskustvo i budite nagrađeni bocom ekskluzivnog Meneghetti vina ili bocom Meneghetti ekstra djevičanskog maslinovog ulja, napravljenog od maslina koje ste ubrali svojim rukama!

Rezervirajte boravak u hotelu Meneghetti!